Alla samlingar
Betalningar
Betalningsalternativ
Betalningsalternativ

Upptäck alla betalningsalternativ och tillhörande kostnader för att betala hos Bono. Betala kostnadsfritt i efterhand med Klarna.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av betalningsalternativ som passar dina preferenser. Nedan hittar du betalningsmetoderna vi stödjer helt utan kostnad:

Alla betalningsmetoder hos Bono är helt kostnadsfria. Välj det alternativ som passar dig bäst, utan extra kostnader.

Betalningssätt

Betalningskostnader

American Express

Kostnadsfritt

Apple Pay

Kostnadsfritt

Google Pay

Kostnadsfritt

Shop Pay

Kostnadsfritt

Klarna

Kostnadsfritt

Mastercard

Kostnadsfritt

Maestro

Kostnadsfritt

Visa

Kostnadsfritt

PayPal

Kostnadsfritt

American Express

En premium kreditkortstjänst känd för sin utmärkta kundservice och belöningsprogram. American Express accepteras för onlineköp på vår webbplats, utan extra kostnader, och garanterar omedelbar bearbetning av din beställning.

Apple Pay

En mobil betaltjänst från Apple som låter dig betala med dina Apple-enheter. Det är säkert, privat och fungerar med de enheter du använder varje dag, utan extra kostnader för att använda det på vår webbplats.

Google Pay

Googles lösning för snabba och enkla betalningar, både online och i fysiska butiker. Google Pay skyddar din betalningsinformation med flera lager av säkerhet, vilket gör att du kan betala säkert utan extra kostnader.

Shop Pay

En snabb och säker betalningslösning från Shopify som påskyndar betalningsprocessen genom att säkert lagra dina uppgifter. Med Shop Pay är dina leverans- och betalningsuppgifter direkt redo för användning, vilket leder till en smidig och snabb hantering av din beställning.

Klarna

En flexibel betalningslösning som erbjuder dig möjligheten att betala direkt, skjuta upp betalningen eller betala i delbetalningar. Klarna är enkel, säker och det tillkommer inga extra kostnader för att använda den hos oss.

Mastercard

Ett annat globalt accepterat kreditkort som erbjuder konsumenter ett säkert och flexibelt sätt att betala. Liksom Visa, tillkommer inga extra kostnader för att använda Mastercard på vår webbplats, och ditt köp bearbetas omedelbart.

Maestro

En debetkortstjänst från Mastercard som möjliggör direkta betalningar från ditt bankkonto. Maestro accepteras brett, särskilt i Europa, och låter dig betala säkert och utan extra kostnader.


Visa

Ett globalt accepterat kreditkort som gör det enkelt att betala online och i butiker. Visa erbjuder omfattande säkerhetsåtgärder för att hålla dina transaktioner säkra. Att använda Visa för köp på vår webbplats medför inga extra kostnader.

PayPal

En globalt erkänd online betaltjänst som låter dig betala säkert, enkelt och snabbt. PayPal erbjuder köparskydd och kräver inga extra kostnader vid användning på vår webbplats. Din beställning bearbetas omedelbart.

Fick du svar på din fråga?