Alla samlingarBetalningar
Klarna Betala Senare

Bono accepterar Klarna: Betala senare i Sverige. Se till att betala i tid. Se Klarna för mer information.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Accepterar Bono Klarna?

Ja, Bono accepterar Klarna. På Bono förstår vi vikten av flexibilitet när det gäller online shopping. Därför är vi glada att kunna erbjuda Klarna i ett antal av våra webbshoppar. Klarna ger dig friheten att i lugn och ro prova olika storlekar och stilar hemma, där du endast betalar för de artiklar som verkligen tilltalar dig.

Var är Klarna tillgängligt?

Klarna är tillgängligt för kunder i Sverige.

Varför välja Klarna?

Med Klarna väljer du bekvämlighet och flexibilitet. I Sverige har du möjligheten att betala inom 30 dagar.

Viktig information om Klarna

Observera: Missade betalningar kan påverka din förmåga att använda Klarna i framtiden. Det är viktigt att vara medveten om de villkor som Klarna ställer, inklusive eventuella avgifter för sena betalningar. Kom ihåg att överdrivet lånande eller sena betalningar kan påverka din ekonomiska situation och kreditvärdighet.

På Bono är din tillfredsställelse och shoppingbekvämlighet vår högsta prioritet. Vi hoppas att Klarna ger dig en ännu bättre shoppingupplevelse hos oss.

För mer information, besök Klarna.